Luisterkaarten

We hebben een extra reminder ontworpen die jou dagelijks uitnodigt te vertragen, stil te staan en te luisteren. Zeven verschillende kaarten, die je helpen jouw verlangen naar rust en verbinding met jezelf te eren. Heb je vragen of wil je de kaarten bestellen, twijfel niet om contact met ons op te nemen. 

Hier is Bedding 

Het leven is vol en dynamisch, dan kan een extra herinnering aan vertragen, de tijd nemen om te luisteren nuttig zijn. Met deze 7 luisterkaarten ontvang je een dagelijkse herinnering aan bedding en een uitademing voor jezelf en anderen. Simpel, puur als ze zijn…. zijn ze een mantra die je door de dag met je meedraagt of je stuurt een kaartje op naar iemand die je een luisterend oor wilt bieden.

Hoe We Kaarten

Puur Maakt Helder 

De Luisterkaarten zijn ontworpen met een oog voor puurheid, waardoor ze in deze hectische tijd de nodige luistersupport geven en ervoor zorgen dat je leven verbonden blijft met wat helder stroomt in JOU.

Proces Volgt Natuur

Het eerste uitgangspunt in Luisteren is dat heling een natuurlijk proces volgt. Dit heeft ons geïnspireerd om de 7 kaarten te voorzien van prachtige natuur illustraties.

Vertragen geeft geluk

De Luisterkaarten streven naar een overall verbetering van jouw geluk door je uit te nodigen te vertragen, stil te worden en te zijn met wat er in je is. Ook als is er eenzaamheid, twijfel of pijn. Juist bedding geven aan deze gevoelens is de sleutel tot welbevinden.

Veel gestelde vragen

Welke 7 kaarten zitter er in de set ‘Luister’? 

In de set ‘Luister’ vind je de volgende ansichtkaarten:
1x Ik luister
1x Hier is bedding
1x Vertraag Vandaag
1x Ik omarm wat ik voel
1x Hoe is het voor JOU?
1x Ik voel me gehoord
1x Hoor je de Stilte 

De kaarten zijn natuur-getrouw geïllustreerd door Puck Wagenaar.

Hoe weet ik of de Luisterkaarten nuttig voor mij zijn?

Als jij of een dierbare, een eenzame of niet-weten tijd doormaakt, een life-changing periode (geboorte, overlijden, nieuwe weg) meemaakt of op een persoonlijke ontwikkelingspad loopt, kunnen de Luisterkaarten nuttig zijn. De Luisterkaarten zijn gemaakt om te voorzien in Luistersupport en een reminder aan een luisterend oor.  

Zijn de kaarten gedrukt op stevig, duurzaam papier?

Ja, de kaartenset is gedrukt op mooi, stevig papier (Rebello 300g/m2). Rebello is geproduceerd van 100% ingezameld oud papier. Door het gerecyclede karakter van dit papier kan er af en toe een klein vezeltje in zitten. Het formaat van de kaarten is 10,5×15 cm, zoals een ‘gewone’ ansichtkaart.

Kan ik de kaarten zien als een kado aan mezelf of een ander?

Absoluut. We geloven in de liefde van een luisterend oor. Ons team pakt de kaarten fleurig en met zorg voor je in. Na bevestiging van jouw order liggen de kaarten binnen twee a drie werkdagen op jouw deurmat. We staan ook open voor samenwerking, mocht je onze kaarten als verbindings-geschenk willen geven bij retraites ed.

Neem vandaag nog contact met ons op en bestel jouw luisterkaarten.

We begrijpen de unieke uitdagingen die luisteren naar jezelf en anderen met zich meebrengt, daarom zijn we toegewijd aan een op maat- Luisteraanbod, aangepast aan jouw individuele behoefte.

Home
Over
Aanbod
Contact
Hoe We Luisteren
FAQ
Copyright © 2024 Luisterschool. All Rights Reserved.